Over Groot Makelaars

Bij Groot Makelaars heb je altijd rechtstreeks contact met de makelaar zelf. Want aankopen en verkopen is heel persoonlijk. Met Ilya en Jill haal je de expertise en begeleiding in huis voor een prettige en vlotte aankoop, verkoop of taxatie.

Persoonlijke benadering

Het grote voordeel van een klein kantoor: ze weten wie je bent. Of je nu Jill Braams of Ilya Groot aan de lijn krijgt: ze zijn allebei op de hoogte van wat je wilt en wat bij je past. Dat zorgt voor korte lijnen en écht persoonlijk advies.

Thuis in elke markt

De makelaars van Groot Makelaars hebben de hoogtepunten én de dieptepunten van de huizenmarkt meegemaakt. Samen hebben ze ruim 20 jaar ervaring in het vak. Ze delen hun kennis met je en weten wat ze doen. Open en eerlijk zodat jij weet waar je aan toe bent.

De tijd nemen

Groot Makelaars neemt de tijd voor mensen. Ilya en Jill gaan voor gelijke kansen en optimaal resultaat. Dat betekent dat ze óók die 50e bezichtiging persoonlijk begeleiden. En even empathisch antwoorden op de 100e teleurgestelde bieder, als op de eerste geluksvogel.

Een kwestie van gevoel

Geen dag is hetzelfde in het makelaarsvak. Die dynamiek maakt het voor zowel Jill als Ilya uitdagend. Met oog voor waar jouw hart sneller van gaat kloppen, houden zij het hoofd koel. Het spel van makelen vraagt verstand en gevoel, en dat spel beheersen ze tot in de finesses.

Kom langs op kantoor

In het kantoor aan de Reitdiephaven kun je in een rustige omgeving alle vragen stellen die je wilt. Als je dat wilt komen Ilya Groot en Jill Braams bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Kun je zelf kijken of het klikt!

NVM Makelaar

Het kantoor van Groot Makelaars is aangesloten bij de grootste vereniging van Nederlandse makelaars, de NVM. Dat betekent dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste regelgeving. Bovendien komt jouw woning uitgebreid op Funda te staan.

Wat klanten over ons zeggen

Gemiddeld

9.5 Aankoop
9.6 Verkoop
 • 9.5

  Fijne makelaar. Die mee denkt en zegt waar het op staat. Verstand van zaken en vriendelijk in omgang.

  Een Funda-gebruiker (gerichte aankoop)

 • 9

  Zeer deskundige makelaar zonder poespas. Realistisch, vriendelijk, goed bereikbaar, en erg meedenkend.

  Dhr. Pit (gerichte aankoop)

 • 9.5

  Wij zijn super goed geholpen door meneer de Groot, echt een aanrader als je een goede makelaar zoekt, reageert direct op de mail of telefoon, heeft ons goed begeleid en tips gegeven. Binnen een week ons huis verkocht!

  Een Funda-gebruiker (verkoop)

 • 10

  Ilya heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van onze woning in de stad Groningen. We hebben het contact als zeer prettig ervaren en we gunnen iedereen die een makelaar nodig heeft een makelaar als Ilya.

  Dhr. Geert Herder (verkoop)

Meer
Kom in contact met Groot Makelaars

Interesse?

Krijg direct persoonlijk contact met Groot Makelaars.