Over Groot Makelaars

Bij Groot Makelaars word je persoonlijk bijgestaan door makelaar Ilya Groot. Zijn kennis en ervaring zet hij graag voor jou in. Hij is betrouwbaar, laagdrempelig en vakbekwaam.

Een kwestie van gevoel

Bij het aankopen of verkopen van je huis speelt veel gevoel mee. Je kunt verliefd worden op een woning! Ilya Groot begrijpt dat. Juist omdat hij weet heeft van de emotie, kan hij op het juiste moment het hoofd koel houden. Met Ilya aan je zijde verkoop je voor een goede prijs. En koop je een huis met kwaliteit.

Makelen is genieten

Ilya geniet van de dynamiek in zijn werk. Hij beheerst het spel van kopen, verkopen en taxeren (makelen heet dat, echt waar) tot in de finesses. Hij heeft ruim een decennium ervaring als makelaar in Groningen en de Ommelanden.

Persoonlijke benadering

Je krijgt Ilya zelf aan de lijn als je belt. En hij gaat persoonlijk voor jou aan de slag. Natuurlijk ben je welkom op zijn kantoor, maar het liefst komt hij bij jou aan de keukentafel zitten. Om op de plek waar jij woont over je wensen te praten.

NVM Makelaar

Ilya is aangesloten bij de NVM, de grootste vereniging van Nederlandse makelaars. Dat betekent dat hij altijd de laatste wet- en regelgeving kent. Bovendien komt je huis altijd uitgebreid op Funda te staan. NVM-lidmaatschap garandeert kwaliteit.

Klanten over Ilya

“Zeer professioneel, maar ook vriendelijk en transparant.”

“Duidelijk, snel, zakelijk maar ook erg betrokken.”

“Ilya Groot heeft ons geholpen bij de aankoop van een huis in een zeer overspannen markt. Door zijn tactiek is het gelukt het huis te verwerven.”

Meer beoordelingen op Funda.nl

Kom in contact met Groot Makelaars

Interesse?

Ilya Groot helpt je graag persoonlijk verder. Contact