Huis verkopen in Groningen

Namens jou zorgt makelaar Ilya Groot voor kijkers en kopers. Jij krijgt een hogere opbrengst, betere voorwaarden en een gunstige verkooptermijn. Ilya’s scherpe tarief verdient hij ook nog eens ruim voor je terug.

Ilya heeft de ervaring

Je huis verkopen kun je zelf online regelen. Toch voegt de ervaring van Ilya veel toe. Want wat is nu een goede prijs? Hoe regel je de bezichtiging? Hoe weeg je de voorwaarden waaronder de koper met je in zee wil? En hoe kom je tot een optimaal bod? Ilya kent de kneepjes als geen ander.

Regelt alles voor je

Wanneer je Ilya betrekt bij de verkoop van je huis, neemt hij je alles uit handen. Hij regelt een filmpje, professionele foto’s en plattegronden. Ilya kent de mensen die zorgen dat het er tiptop uitziet.

Supersnel verkocht

Je hebt dankzij Ilya’s netwerk vaak al gegadigden voor je huis, nog voor het op Funda staat.

Kortom: geen zorgen

Voor Ilya is betrouwbaarheid belangrijk. Hij zet zich persoonlijk voor jou in en garandeert je een soepele en zorgeloze verkoop. En wist je dat je met een regionale makelaar als Ilya véél meer voor je huis krijgt dan als je het doe-het-zelf verkoopt?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopadvies. Tijdens dit gesprek zal ik aangeven wat de mogelijkheden zijn en zal ik mijn scherpe tarief uitleggen.

Kom in contact met Groot Makelaars

Interesse?

Ilya Groot helpt je graag persoonlijk verder. Contact