Huis verkopen in Groningen

Groot Makelaars zorgt dat je kijkers én kopers jou weten te vinden. Het toch al scherpe tarief verdienen Ilya en Jill ruim voor je terug. Want je krijgt een hogere opbrengst, betere voorwaarden en een gunstige verkooptermijn.

Alles wat bij de verkoop komt kijken

Je kunt je huis zelf online verkopen. Maar met een verkoopmakelaar doe je het goed. Want wat is een goede prijs? Hoe regel je de bezichtiging? Wat zijn de beste voorwaarden en hoe krijg je het optimale bod? Groot Makelaars kent de kneepjes als geen ander.

Strakke verkoopstyling

Als je Ilya Groot en Jill Braams betrekt bij de verkoop van je huis, nemen ze je zoveel mogelijk uit handen. Professionele styling, foto’s en plattegronden, en zo nodig een filmpje – onze makelaars kennen de mensen die zorgen dat het er tiptop uitziet. Ze zijn bovendien bij elke bezichtiging zelf aanwezig.

Supersnel verkocht

Dankzij het uitgebreide netwerk van makelaars dat Groot Makelaars heeft opgebouwd, krijg je vaak al gegadigden voor je huis nog voor het op Funda staat. Maar we zorgen ook dat je niet sneller akkoord gaat dan goed voor je is. En we staan alle geïnteresseerden persoonlijk te woord.

Hogere opbrengst

Je krijgt veel meer voor je huis dan als je het doe-het-zelf verkoopt, als je gebruik maakt van de diensten van Groot Makelaars. Maar wat je vooral wint met een verkoopmakelaar is rust. Ilya en Jill garanderen je een soepele en zorgeloze verkoop.

Maak vrijblijvend een afspraak

Vrijblijvend afspreken om te kijken of het klikt? Een van onze makelaars komt graag bij je langs voor een verkoopadvies. Je krijgt persoonlijk uitleg over wat Groot Makelaars voor jou kan gaan doen, en inzicht in de opbouw van het courtagetarief. En Jill en Ilya gaan nooit weg zonder je alvast wat tips te geven om je huis het beste aan potentiële kopers te presenteren.

Kom in contact met Groot Makelaars

Interesse?

Krijg direct persoonlijk contact met Groot Makelaars.