Huis kopen in Groningen

De makelaars die begrijpen wat jij wilt, dat zijn Ilya Groot en Jill Braams. Je krijgt persoonlijke hulp om het huis te vinden dat bij je past. En Groot Makelaars zorgt dat je het krijgt voor een goede prijs.

Krijg een kans als starter

Huizen gaan zomaar aan je neus voorbij in de verhitte markt van dit moment. Als starter kom je soms niet eens in aanmerking voor het bezichtigen of bieden. Hoe zorg je dat je niet achter het net vist? Met Groot Makelaars als je aankoopmakelaar krijg je de kans om er wél tussen te komen. Ilya Groot en Jill Braams begeleiden je bij elke stap van het aankoopproces.

Je volgende plek

Ben je verliefd geworden op een huis dat je te koop zag staan? Of ga je op zoek naar een andere woning? Een huis zoeken doe je  met je hart, en daar krijg je bij Ilya Groot en Jill Braams alle ruimte voor. Zij houden voor jou het hoofd koel. Ook als het nodig is om meer te bieden dan de vraagprijs. Van Groot Makelaars krijg je helder en realistisch advies.

Een aankoopmakelaar helpt

Nodig ze gerust eens uit voor een vrijblijvende kennismaking. Laat Jill en Ilya zien waar je nu woont en vertel ze wat je zoekt. Met dat beeld voor ogen vinden ze voor jou een fijn nieuw thuis. En heb je een betrouwbaar adres nodig om je hypotheek en verzekering te regelen?  Vind in het netwerk van Groot Makelaars een onafhankelijke expert.

Tarieven

Aankooptraject: Courtage:
Directe aankoopbegeleiding (max. 4x bezichtigen): € 2.500,-
Volledige aankoopbegeleiding: € 3.500,-

Courtage is op basis van no cure no pay. Bedragen zijn inclusief 21% btw.

Kom in contact met Groot Makelaars

Interesse?

Krijg direct persoonlijk contact met Groot Makelaars.